Meldunek

Meldunek z kuchni. Przepis okazał się genialny. Pierwszy i od razu genialny tort szwarcwaldzki. Oryginalny podwójnie, po 1. zgodnie z przepisem, po 2. oryginalny bo... z dziurką. Nie mam okrągłej blachy...



7 komentarzy:

  1. Wygląda naprawdę smakowicie.

    OdpowiedzUsuń
  2. łaaaaaał jaki tort!!! Ukrój kawałeczek ;) wygląda świetnie i pewnie tak smakuje :)))

    OdpowiedzUsuń
  3. Moniś, czyli to z tego, przepisu,który Ci podesłałam:)
    Cieszę się,że podpasował.
    Prezentuje się pięknie. A masz zdjęcie środeczka? Chętnie bym tam zajrzała :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Tak tak, dokładnie ten przepis, zrobię zdjęcie środka dziś i dorzucę. Jest delikatny i można jeść bez końca, nie jest ciężki, śmietana nie za słodka. Naprawdę jestem pod wrażeniem, bardzo dobry przepis :*

    OdpowiedzUsuń
  5. Podzielicie się przepisem dziewczyny?;)

    OdpowiedzUsuń
  6. proszę :)

    http://atinabc.blox.pl/2012/03/Tort-Schwarzwald-czyli-Tort-z-Czarnego-Lasu.html

    OdpowiedzUsuń
  7. Bardzo się cieszę, ze tort smakował :) Wygląda świetnie! U mnie tez to był prawdziwy hit i niedługo znów go piekę;) Pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń