Meldunek z kuchni. Przepis okazał się genialny. Pierwszy i od razu genialny tort szwarcwaldzki. Oryginalny podwójnie, po 1. zgodnie z przepisem, po 2. oryginalny bo... z dziurką. Nie mam okrągłej blachy...
Moniś, czyli to z tego, przepisu,który Ci podesłałam:) Cieszę się,że podpasował. Prezentuje się pięknie. A masz zdjęcie środeczka? Chętnie bym tam zajrzała :)
Tak tak, dokładnie ten przepis, zrobię zdjęcie środka dziś i dorzucę. Jest delikatny i można jeść bez końca, nie jest ciężki, śmietana nie za słodka. Naprawdę jestem pod wrażeniem, bardzo dobry przepis :*
Wygląda naprawdę smakowicie.
OdpowiedzUsuńłaaaaaał jaki tort!!! Ukrój kawałeczek ;) wygląda świetnie i pewnie tak smakuje :)))
OdpowiedzUsuńMoniś, czyli to z tego, przepisu,który Ci podesłałam:)
OdpowiedzUsuńCieszę się,że podpasował.
Prezentuje się pięknie. A masz zdjęcie środeczka? Chętnie bym tam zajrzała :)
Tak tak, dokładnie ten przepis, zrobię zdjęcie środka dziś i dorzucę. Jest delikatny i można jeść bez końca, nie jest ciężki, śmietana nie za słodka. Naprawdę jestem pod wrażeniem, bardzo dobry przepis :*
OdpowiedzUsuńPodzielicie się przepisem dziewczyny?;)
OdpowiedzUsuńproszę :)
OdpowiedzUsuńhttp://atinabc.blox.pl/2012/03/Tort-Schwarzwald-czyli-Tort-z-Czarnego-Lasu.html
Bardzo się cieszę, ze tort smakował :) Wygląda świetnie! U mnie tez to był prawdziwy hit i niedługo znów go piekę;) Pozdrawiam!
OdpowiedzUsuń